PRVI HRVATSKI HOTEL ZA PČELE

Poštovani sadašnji i budući kupci, pripremili smo za Vas jedinstveni projekt u Hrvatskoj:

Otvoren je Prvi hrvatski hotel za pčele sa 5 zvjezdica, na našem idiličnom prirodnom pčelinjaku.

Kako nas često pitate jeli Vaš med pravi, kako prepoznati pravi med i sl, odlučili smo Vam približiti pčelarstvo u stvarnom svijetu na način da sami imate svoju košnicu i svoj vlastiti med, a sada ćemo Vam objasniti kako:

Na nama je nabava sljedećeg potrebnog za formiranje jedne pčelinje zajednice:

Ukupan iznos Vašeg ulaganja tijekom trajanja trogodišnjeg ugovora sa nama iznosi 2255 kn.

Što dobivate Vi kao naš suradnik i partner, a što dobivamo mi kao domaćini hotela?

Najvažnije od svega je da svojim doprinosom sudjelujete u očuvanju prirode kao i naše izvorne domaće pčele koja je krhka i potrebna joj je naša pomoć.I ono najfinije , dobivate polovinu prinosa u medu i ostalim mogućim pčelinjim proizvodima.

Kada smo kompletirali košnicu sa mladom pčelinjom zajednicom istu smještamo na puni pansion u naš „ Hotel za pčele“,

U našem hotelu Vaša košnica će dobiti kompletan tretman sa našom postojećom opremom, od obilaska, pregleda razvoja zajednice, liječenja , prihrane, ožičavanja i sklapanja okvira, postavljanje satnih osnova od našeg pčelinjeg voska i ostalih pčelarskih poslova.

U svim spomenutim poslovima pozvani ste da i sami sudjelujete u bilo kojem trenutku uz naše mentorstvo a pogotovo kod vrcanja Vašeg meda, proizvodnje ostalih pčelinjih proizvoda ili kada to Vama paše, uz upotrebu naše opreme.

Mi kao domaćini „Hotela za pčele“ dobivamo još jednu košnicu sa pčelama na našem pčelinjaku, užitak u radu sa pčelama, doprinos očuvanju prirode i polovinu prihoda u medu i ostalim mogućim pčelinjim proizvodima.

Prinos pčelinje zajednice u medu, prema službenim statističkim podacima iznosi cca 30 kg meda po košnici za stacionirani pčelinjak.

Sažetak:

Vaš ulog:

Vaša dobit u prvoj proizvodnoj godini bila bi cca: 10-15kg meda i ostalih pčelinjih proizvoda po dogovoru, što bi po tržišnim cijenama iznosilo 750 kn, ne računajući ostale moguće pčelinje proizvode a što je od svega najvrijednije radi se o medu iz VAŠE KOŠNICE I NAŠEG „HOTELA ZA PČELE“

Dakle uz Božju pomoć, lijepo vrijeme i nepredviđene situacije, Vaš ulog bi Vam se skoro mogao vratiti već u prvoj proizvodnoj godini.

VAŽNO!!! SMJEŠTAJNI KAPACITETI SU OGRANIČENI A VRIJEME FORMIRANJA NOVE PČELINJE ZAJEDNICE JE OD 01.05. – 01.07.

Voditeljica projekta:

Tatjana Balja

Mob:098-9985-815

DVODNEVNA EDUKACIJA UZ SMJEŠTAJ U APARTMANU

Kada smo smjestili Vašu košnicu u hotel ili ako ste samo zainteresirani za edukaciju vrlo rado ćemo Vas naučiti o osnovama pčelarstva, uputiti Vas u tehnologiju pčelarenja uz upotrebu naše zaštitne opreme i potrebnog pribora za rad sa pčelama.

Edukaciju vršimo u trajanju od dva dana u suradnji sa našom pčelarskom udrugom Dr. Đuro Sulimanović iz Garešnice , tajnikom udruge gosp. Milanom Pastuovićem- ekološkim pčelarom i gosp. dr. med. vet. Boškom Banaj. Tijekom dvodnevne edukacije organizirali smo Vam smještaj odnosno nočenje sa doručkom u našem APARTMANU sa 4 ležaja uz mogućnost korištenja još tri pomoćna ležaja za manje grupe.

1. dan vršimo teoretsku nastavu: anatomija pčele, sastavni dijelovi košnice, bolesti pčela i njihovo liječenje.

2. dan vršimo praktičnu nastavu: anatomija pčele, sastavni dijelovi košnice, bolesti pčela i njihovo liječenje, terenska nastava na pčelinjaku, rad sa Vašom ili našom košnicom sa pčelama.

što uključuje kompletnu upotrebu naše zaštitne opreme i pribora za rad sa pčelinjom zajednicom.

Cijena dvodnevne edukacije sa noćenjem i doručkom iznosi 400 KN

Također Vam nudimo mogućnost edukacije pčelarstva sa upisom zanimanja u radnu knjižicu, u suradnji sa Pučkim otvorenim učilištem MARINKOVIĆ u Garešnici.

Trajanje edukacije cca 10-15 dana, minimalan broj polaznika je 20 osoba.

Cijena edukacije je 2 700 kn, a moguće je subvencioniranje polovine iznosa ili cijelog iznosa od strane Županije iz koje dolazite.

Tijekom boravka u Garenici u mogućnosti smo organizirati smještaj dijela polaznika u našem apartmanu a dijela polaznika u Hotelu Garić u Garešnici.

Uz naš apartman osigurana su Vam 3 parkirna mjesta.

Cijena smještaja na UPIT.

Voditeljica edukacije:

Tatjana Balja

0989985815